Închide meniul

Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 13:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Croitoru, declarații războinice înainte de meciul cu FCSB. ”Nu poți să mergi acolo și să nu ataci dacă vrei să câștigi”

FCSB a pierdut cu 2-3 duelul cu Astra Giurgiu, iar sâmbătă vor avea un nou test dificil. Trupa lui Croitoru și-a revenit după începutul mai puțin acum, iar acum fotbaliștii săi sunt motivați să obțină un rezultat favorabil pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru, încrezător înainte de meciul FCSB-Botoșani

FCSB-Botoșani va fi un duel aproape decisiv pentru cupele europene. Cele două se luptă pentru locul trei, care va duce în preliminariile UEFA Europa League. 

"Noi mai avem şi a doua variantă în cazul în care FCSB ar câştiga Cupa. Putem spune că este un meci decisiv pentru locul 3, nu ştiu cât de decisiv, dar unul foarte important. Mai sunt meciuri şi indiferent ce se va întâmpla sâmbătă păstrăm şanse pentru locul 3. Îi simt foarte bine pe jucătorii mei. La noi nu a fost vorba nicio clipă de lipsă de încredere.

A fost vorba de lipsa pregătirii şi de lipsa antrenamentelor, pe care nu le-am putut face pentru că am intrat în acea izolare forţată cu două meciuri într-o săptămână. Tocmai de aceea am folosit cam aceeaşi formulă la cele două partide ca să fie o pregătire fizică prin meciuri.

Nu te poţi duce la Steaua, şi să nu ataci dacă vrei să câştigi. Au o echipă foarte bună, cu jucători de milioane, de zeci de milioane. Cred că va fi un meci deschis şi cel mai bun să câştige”, a spus Croitoru.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” Vezi toate știrile
Citește și