Închide meniul

"Nişte idioţi!" Ce l-a scos din minţi pe Dani Coman, după meciul cu FCSB! Mesaj pentru Alibec: "Îmi doresc să plece!"

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2020, 6:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
"Nişte idioţi!" Ce l-a scos din minţi pe Dani Coman, după meciul cu FCSB! Mesaj pentru Alibec: "Îmi doresc să plece!"

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Dani Coman și-a găsit echipă

Preşedintele celor de la Astra le-a transmis un mesaj dur celor care au bănuit că ar exista un aranjament la Astra – FCSB. Un jurnalist i-a adus la cunoştinţă lui Dani Coman că au fost acuzaţii de blat la pauza partidei, pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nişte idioţi! Acum va fi o luptă deschisă la titlu, jucăm cu CFR acum. Chiar le-am spus la şedinţa tehnică că de asta ne apucăm de fotbal, pentru meciuri ca cel din seara asta, ca meciul cu CFR", a spus Dani Coman.

Dani Coman: "Sper ca Alibec să plece"

Dani Coman a vorbit şi despre situaţia de la club. Oficialul Astrei a vorbit în special despre Denis Alibec, despre care a spus că îşi doreşte să plece. 

"Am sperat tot timpul, am fost şi eu la pauză la ei, mi-a plăcut cum a vorbit Bogdan Andone cu ei. La vară, Alibec sper să îşi găsească un contract pe măsura valorii lui. În momentul de faţă niciun jucător nu are vreo ofertă concretă. Sunt doar discuţii. Şi eu îmi doresc ca Alibec să plece. Îmi doresc să prindă şi el un contract pe măsura valorii pe care o are, să câştige milioane de euro, aşa cum au făcut-o mulţi jucători care nu se ridică nici la 30% din valoarea lui Alibec", a mai spus Coman. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și