Închide meniul

Marele avantaj al Universităţii Craiova, în lupta pentru titlu cu CFR Cluj. Programul complet al meciurilor. "Avem dreptul să visăm şi să ne facem scenarii"

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 20:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Marele avantaj al Universităţii Craiova, în lupta pentru titlu cu CFR Cluj. Programul complet al meciurilor. "Avem dreptul să visăm şi să ne facem scenarii"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Universitatea Craiova luptă la titlul din Liga 1 cu CFR

Cu cinci etape rămase de disputat, oltenii au un program mai uşor: vor juca pe teren propriu derby-urile cu FCSB şi CFR Cluj. De partea cealaltă, pe lângă partida de pe Oblemenco, echipa lui Petrescu va călători şi în Capitală, pentru duelul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţinând cont că cele două echipe nu au beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea în play-off, rezultatele directe vor deveni primul criteriu. După 3-2 în Gruia, dacă craiovenii vor avea un avantaj de 3 puncte înaintea ultimei etape, îşi vor permite să piardă cu CFR, 1-2 sau 0-1 şi tot vor lua titlul.  

Vor avea oltenii ajutorul fanilor, la retur?

Ministerul Sănătăţii nu a aprobat încă venirea fanilor pe stadion. Dacă lucrurile se vor schimba înainte de ultima etapă, atunci Universitatea Craiova ar putea avea 10.000 de oameni pe Oblemenco. 

"Să dea Dumnezeu, că merităm. Suntem echipa cu un parcurs foarte bun. Merităm aprecieri. Avem dreptul să visăm şi să ne facem scenarii", a spus Sorin Cârţu, la Digi Sport. 

Programul celor două echipe din ultimele 5 etape din play-off

Program CFR Cluj

Reclamă

Etapa a 6-a: Astra – CFR
Etapa a 7-a: CFR – Gaz Metan
Etapa a 8-a: FCSB – CFR
Etapa a 9-a: CFR – Botoşani
Etapa a 10-a: Craiova – CFR

Program Universitatea Craiova

Etapa a 6-a: Gaz Metan – Craiova
Etapa a 7-a: Craiova – FCSB
Etapa a 8-a: Botoşani – Craiova
Etapa a 9-a: Astra – Craiova
Etapa a 10-a: Craiova – CFR

Reclamă 4 / 0/3

După primele cinci etape din play-off, CFR e pe primul loc, cu 36 de puncte, dar Universitatea Craiova a venit la doar un punct. Podiumul este completat de FCSB, cu 27 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și