Închide meniul

Demisie în Liga 1! A lăsat echipa într-o situaţie critică

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 17:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Demisie în Liga 1! A lăsat echipa într-o situaţie critică

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Viorel Moldovan pleacă de la Chindia Târgovişte

Cele două părţi au rupt contractul de comun acord. Înţelegerea era valabilă până pe 30 iunie, iar Moldovan nu a vrut să o prelungească. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul plecării de la Chindia este aducerea unui şoc la echipă. Moldovan este cel care a promovat-o pe Chindia şi avea obiectiv rămânerea în Liga 1. 

Ultimele declaraţii ale lui Viorel Moldovan ca antrenor al Chindiei

"Am încercat să dezvoltăm jocul, să construim, să punem presiune pe adversar. Avem probleme noastre în treimea adversă. Am venit cu multe centrări, dar din păcate nu am reușit să găsim un cap deștept sau să reușim să marcăm. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Plătim tribut unor greșeli și e greu pe o asemenea căldură să alegi după rezultat, să construiești, să muncești. 

Trebuie să găsim un cap bun, niște picioare bune. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit mult și îmi pare rău că nu au fost recompensați. Imediat după ce am început, au dat acel gol, s-au retras deliberat și ne-au prins pe contraatac. A doua repriza s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj, dar cred că am avut și un penalty la 1-0 neacordat. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui și mergem mai departe", a declarat Moldovan.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și