Închide meniul

Demisie în Liga 1! A lăsat echipa într-o situaţie critică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 17:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Demisie în Liga 1! A lăsat echipa într-o situaţie critică

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Viorel Moldovan pleacă de la Chindia Târgovişte

Cele două părţi au rupt contractul de comun acord. Înţelegerea era valabilă până pe 30 iunie, iar Moldovan nu a vrut să o prelungească. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul plecării de la Chindia este aducerea unui şoc la echipă. Moldovan este cel care a promovat-o pe Chindia şi avea obiectiv rămânerea în Liga 1. 

Ultimele declaraţii ale lui Viorel Moldovan ca antrenor al Chindiei

"Am încercat să dezvoltăm jocul, să construim, să punem presiune pe adversar. Avem probleme noastre în treimea adversă. Am venit cu multe centrări, dar din păcate nu am reușit să găsim un cap deștept sau să reușim să marcăm. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Plătim tribut unor greșeli și e greu pe o asemenea căldură să alegi după rezultat, să construiești, să muncești. 

Trebuie să găsim un cap bun, niște picioare bune. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit mult și îmi pare rău că nu au fost recompensați. Imediat după ce am început, au dat acel gol, s-au retras deliberat și ne-au prins pe contraatac. A doua repriza s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj, dar cred că am avut și un penalty la 1-0 neacordat. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui și mergem mai departe", a declarat Moldovan.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și