Închide meniul

Gaz Metan – FC Botoșani 0-2. Dugandzic e de neoprit în Liga 1. Accidentare pentru Sergiu Buş

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 16:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Gaz Metan – FC Botoșani 0-2. Dugandzic e de neoprit în Liga 1. Accidentare pentru Sergiu Buş

captură Digisport

Bucuria jucătorilor de la Botoşani

Golurile au fost marcate de Dugandzic '15 şi Keyta '35.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE

Min. 90+2: S-a terminat meciul. Botoşani s-a impus la Mediaş, cu 2-0. 

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45: Pauză la Mediaş. Gaz Metan – Botoşani 0-2.

Min. 35: GOOOOOL Botoşani! Keyta dublează avantajul oaspeţilor.

Reclamă

Min. 15: GOOOOOOL Botoşani!!! Dugandzic deschide scorul cu un şut la colţul scurt!

Min. 1: A început meciul. 

UPDATE Echipele de start

Gaz Metan: R. Pleșca – M. Butean, M. Constantin, Șt. Popa, De Moura – Fofana, Droppa – Sg. Ciocan, Chamed, Velisar – Sg. Buș 

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Al. Popa – N. Roșu, R. Romeo, Drăghici, Trif, Ely Fernandes, Nicula, Ed. Avram, Juel Nielsen 

Antrenor: Dusan Uhrin 

FC Botoșani: Ed. Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Papa, Ed. Florescu – Ofosu, Carlone, H. Keyta – Dugandzic 

Rezerve: Hankic – Patache, Cîmpanu, Ashkovski, Hristovski, Mendoza, Baxevanos, Ebenhofer, Holzmann 

Antrenor: Marius Croitoru 

Dusan Uhrin a avut două meciuri dificile la debutul pe banca medieșenilor, dar s-a descurcat cu brio. Tehnicianul ceh a smuls două remize, 0-0 cu Astra și 2-2 cu FCSB, iar acum este în căutarea primei victorii de la revenirea în Liga 1. Toate speranțele se vor pune în Sergiu Buș, atacantul comparat cu Lewandowski și care a marcat în runda trecută contra celor de la FCSB.

Gaz Metan-FC Botoșani, 20:00, LIVE-SCORE pe AntenaSport

În schimb, la FC Botoșani este criză de rezultate după pandemie. Echipa pregătită de Marius Croitoru a pierdut duelurile cu CFR Cluj (0-2) și Universitatea Craiova (1-2), ocupând în acest moment ultimul loc în play-off. Cu argentinianul Rodrigues absent în continuare, Croitoru va conta din nou pe Marko Dugandzic, vârful croat mult lăudat de Valeriu Iftime și care a înscris și în meciul cu Craiova.

Reclamă

Gaz Metan ocupă locul 4 în play-off, cu 25 de puncte, iar o victorie i-ar propulsa pe medieșeni pe podiumul campionatului, chiar în fața celor de la FCSB. De partea cealalată, Botoșani are nevoie de cele trei puncte, fiind pe locul 6 cu doar 24 de puncte, dar cu un succes i-ar urca peste rivala din meciul de diseară.

În confruntările din sezonul regulat nu a existat un învingător. Ambele meciuri s-au încheiat la egalitate, 0-0 la Mediaș și 1-1 la Botoșani.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și