Închide meniul

Gaz Metan – FC Botoșani 0-2. Dugandzic e de neoprit în Liga 1. Accidentare pentru Sergiu Buş

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 16:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Gaz Metan – FC Botoșani 0-2. Dugandzic e de neoprit în Liga 1. Accidentare pentru Sergiu Buş

captură Digisport

Bucuria jucătorilor de la Botoşani

Golurile au fost marcate de Dugandzic '15 şi Keyta '35.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE

Min. 90+2: S-a terminat meciul. Botoşani s-a impus la Mediaş, cu 2-0. 

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45: Pauză la Mediaş. Gaz Metan – Botoşani 0-2.

Min. 35: GOOOOOL Botoşani! Keyta dublează avantajul oaspeţilor.

Reclamă

Min. 15: GOOOOOOL Botoşani!!! Dugandzic deschide scorul cu un şut la colţul scurt!

Min. 1: A început meciul. 

UPDATE Echipele de start

Gaz Metan: R. Pleșca – M. Butean, M. Constantin, Șt. Popa, De Moura – Fofana, Droppa – Sg. Ciocan, Chamed, Velisar – Sg. Buș 

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Al. Popa – N. Roșu, R. Romeo, Drăghici, Trif, Ely Fernandes, Nicula, Ed. Avram, Juel Nielsen 

Antrenor: Dusan Uhrin 

FC Botoșani: Ed. Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Papa, Ed. Florescu – Ofosu, Carlone, H. Keyta – Dugandzic 

Rezerve: Hankic – Patache, Cîmpanu, Ashkovski, Hristovski, Mendoza, Baxevanos, Ebenhofer, Holzmann 

Antrenor: Marius Croitoru 

Dusan Uhrin a avut două meciuri dificile la debutul pe banca medieșenilor, dar s-a descurcat cu brio. Tehnicianul ceh a smuls două remize, 0-0 cu Astra și 2-2 cu FCSB, iar acum este în căutarea primei victorii de la revenirea în Liga 1. Toate speranțele se vor pune în Sergiu Buș, atacantul comparat cu Lewandowski și care a marcat în runda trecută contra celor de la FCSB.

Gaz Metan-FC Botoșani, 20:00, LIVE-SCORE pe AntenaSport

În schimb, la FC Botoșani este criză de rezultate după pandemie. Echipa pregătită de Marius Croitoru a pierdut duelurile cu CFR Cluj (0-2) și Universitatea Craiova (1-2), ocupând în acest moment ultimul loc în play-off. Cu argentinianul Rodrigues absent în continuare, Croitoru va conta din nou pe Marko Dugandzic, vârful croat mult lăudat de Valeriu Iftime și care a înscris și în meciul cu Craiova.

Reclamă

Gaz Metan ocupă locul 4 în play-off, cu 25 de puncte, iar o victorie i-ar propulsa pe medieșeni pe podiumul campionatului, chiar în fața celor de la FCSB. De partea cealalată, Botoșani are nevoie de cele trei puncte, fiind pe locul 6 cu doar 24 de puncte, dar cu un succes i-ar urca peste rivala din meciul de diseară.

În confruntările din sezonul regulat nu a existat un învingător. Ambele meciuri s-au încheiat la egalitate, 0-0 la Mediaș și 1-1 la Botoșani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și