Închide meniul

Hermannstadt – Academica Clinceni 0-1. 3 victorii consecutive pentru ilfoveni. Ruben Albes rămâne fără punct în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 14:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Hermannstadt – Academica Clinceni 0-1. 3 victorii consecutive pentru ilfoveni. Ruben Albes rămâne fără punct în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

LIVE SCORE | FC Hermannstadt-Academica Clinceni, 17:00

Hermannstadt a avut şi galerie lângă stadion, dar tot n-a scăpat de înfrângere. Patriche a ajutat-o pe Academica să plece cu toate punctele de la Sibiu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Poenaru şi-au rupt şi tricourile ca să apere rezultatul. Clinceiul are echipa momentului în playout. A ajuns la trei victorii consecutive, toate cu 1-0.

LIVE SCORE

Min 90+4: S-a terminat meciul! Academica se impune cu 1-0 pe terenul lui Hermannstadt. 

Min. 58. GOOOOOL Clinceni!!! Căpitanul Patriche deschide scorul cu o lovitură de cap.

Min. 46: A început repriza a doua.

Reclamă

Min. 45+1: S-a terminat prima repriză!

Min. 45+1: Gazdele sunt aproape de gol, dar Humanes îşi repară greşeala după ce lăsase un adversar în poziţie de singur cu portarul.

Min. 1: A început meciul. 

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 16:30: Echipele de start

Hermannstadt (4-2-3-1): Cristiano – Vodă, Viera, Stoica, Opruţ – Romario, Dâlbea – Joalisson, Debeljuh, Buşu – Bălan

Academica Clinceni (4-3-3): Vâlceanu – Matei, Patriche, Humanes, Dobrescu – Şut, Cebotaru, Albu – Şuşu, Vojtus, Buziuc

Ruben Albes a debutat pe banca sibienilor luni seară, în deplasarea de la Ovidiu cu FC Viitorul. Constănțenii lui Gică Hagi s-au impus cu 4-1, iar Albes a fost aspru criticat după acea partidă. În același timp, Anamaria Prodan îl susține în continuare și spune că poate deveni un ”Mourinho de România”.

FC Hermannstadt-Academica Clinceni, 17:00, live-score pe AntenaSport

De partea cealalată, Academica Clinceni traversează o perioadă bună după pandemie. Trupa pregătită de Ilie Poeneru are două victorii consecutive, ambele cu același scor, 1-0, cu Poli Iași și Chindia Târgoviște. Defensiva ilfovenilor este foarte bine organizată, duelul dintre cele două anunțându-se vital în lupta pentru evitarea retrogradării.

Hermansntadt se află pe locul 5 în play-out, cu 18 puncte, unul mai mult decât Chindia, care e pe loc de baraj. În schimb, Clinceni este este pe 4, cu 20 de puncte, iar cu un eventual succes ar urca (temporar) pe podiumul din play-out.

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat. La Clinceni a fost egal, 1-1, iar Hermannstadt s-a impus pe teren propriu cu 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și