Închide meniul

Hermannstadt – Academica Clinceni 0-1. 3 victorii consecutive pentru ilfoveni. Ruben Albes rămâne fără punct în Liga 1

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 14:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Hermannstadt – Academica Clinceni 0-1. 3 victorii consecutive pentru ilfoveni. Ruben Albes rămâne fără punct în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

LIVE SCORE | FC Hermannstadt-Academica Clinceni, 17:00

  • Ruben Albes, debut cu stângul pe teren propriu la Hermannstadt
  • Clinceni are 3 victorii consecutive în play-out

Hermannstadt a avut şi galerie lângă stadion, dar tot n-a scăpat de înfrângere. Patriche a ajutat-o pe Academica să plece cu toate punctele de la Sibiu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Poenaru şi-au rupt şi tricourile ca să apere rezultatul. Clinceiul are echipa momentului în playout. A ajuns la trei victorii consecutive, toate cu 1-0.

LIVE SCORE

Min 90+4: S-a terminat meciul! Academica se impune cu 1-0 pe terenul lui Hermannstadt. 

Reclamă

Min. 58. GOOOOOL Clinceni!!! Căpitanul Patriche deschide scorul cu o lovitură de cap.

Min. 46: A început repriza a doua.

Reclamă

Min. 45+1: S-a terminat prima repriză!

Min. 45+1: Gazdele sunt aproape de gol, dar Humanes îşi repară greşeala după ce lăsase un adversar în poziţie de singur cu portarul.

Min. 1: A început meciul. 

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 16:30: Echipele de start

Hermannstadt (4-2-3-1): Cristiano – Vodă, Viera, Stoica, Opruţ – Romario, Dâlbea – Joalisson, Debeljuh, Buşu – Bălan

Academica Clinceni (4-3-3): Vâlceanu – Matei, Patriche, Humanes, Dobrescu – Şut, Cebotaru, Albu – Şuşu, Vojtus, Buziuc

Ruben Albes a debutat pe banca sibienilor luni seară, în deplasarea de la Ovidiu cu FC Viitorul. Constănțenii lui Gică Hagi s-au impus cu 4-1, iar Albes a fost aspru criticat după acea partidă. În același timp, Anamaria Prodan îl susține în continuare și spune că poate deveni un ”Mourinho de România”.

FC Hermannstadt-Academica Clinceni, 17:00, live-score pe AntenaSport

De partea cealalată, Academica Clinceni traversează o perioadă bună după pandemie. Trupa pregătită de Ilie Poeneru are două victorii consecutive, ambele cu același scor, 1-0, cu Poli Iași și Chindia Târgoviște. Defensiva ilfovenilor este foarte bine organizată, duelul dintre cele două anunțându-se vital în lupta pentru evitarea retrogradării.

Hermansntadt se află pe locul 5 în play-out, cu 18 puncte, unul mai mult decât Chindia, care e pe loc de baraj. În schimb, Clinceni este este pe 4, cu 20 de puncte, iar cu un eventual succes ar urca (temporar) pe podiumul din play-out.

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat. La Clinceni a fost egal, 1-1, iar Hermannstadt s-a impus pe teren propriu cu 2-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt
Liga 1 • 18 mart., 13:18
„Câţiva paşi înainte, un mare pas înapoi!” Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt
Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt
Liga 1 • 17 mart., 20:59
Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt: „Zici că e retrogradată”
Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt
Liga 1 • 17 mart., 20:53
Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Cu acest joc nu merităm nimic”! Ce a spus de retrogradare!
Mesajul lui Dragoș Iancu la primul meci de la accidentarea „horror” de acum 6 luni
Liga 1 • 17 mart., 20:41
Mesajul lui Dragoș Iancu la primul meci de la accidentarea „horror” de acum 6 luni: „Nu mi-a fost ușor!”. Mesaj și pentru FCSB
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor