Închide meniul

Mircea Lucescu, mitraliat de Ionuţ Negoiţă: "A zis ‘o să vin, o să fac’! Nu a venit nici până în ziua de azi!"

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 20:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Mircea Lucescu, mitraliat de Ionuţ Negoiţă: "A zis o să vin, o să fac! Nu a venit nici până în ziua de azi!"

Mircea Lucescu a plecat din Kiev după ce Vladimir Putin a decis să invadeze ţara

Abaca Press / AA via Hepta

Omul de afaceri susţine că l-a invitat pe Mircea Lucescu să se implice la Dinamo. "IL Luce" i-ar fi promis că va veni, însă Negoiţă susţine că acesta nu a mai dat niciun semn. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am spus «Domnule Lucescu, veniți aici să vă arăt actele!». A zis «O să vin, o să fac», dar nu a venit nici până în ziua de azi. Pe cei care vorbesc fără rost, doar ca să se audă, îi chem să vadă realitățile, nu să atace de dragul de a ataca. Am spus «Luați clubul și implicați-vă. Nu mai e clubul meu!». Să vină ei și să schimbe oamenii de la birouri, pe Bălănescu, pe cine mai vor ei", a spus Ionu' Negoiţă la Digi Sport.

Negoiţă a vorbit şi despre investitorii spanioli

Deşi investitorii spanioli au virat 100.000 de euro, Negoiţă spune că aceştia nu au mai dat niciun semn de 20 de zile.

"În cazul spaniolilor s-a depășit termenul cu 20 de zile. Au dat însă 100.000 de euro, cu care s-a ajuns la zi cu ratele la ANAF. E o sumă girată cu banii din drepturile TV. Le-am zis fanilor să se implice, să negocieze ei. Poate vor veni și ceilalți bani de la spanioli”, a adăugat omul de afaceri.

Dinamo – FCSB 0-3! "Câinii", umiliţi de rivali

Dinamo – FCSB 0-3. Aproape sigur, FCSB – Sepsi  e finala Cupei Romaniei. Doar o minune, ca la Liberec, o mai poate califica pe Dinamo in finală, după 0-3, acasă, cu FCSB.

Reclamă

Fără vedetele Man, Coman si Tănase, FCSB i-a dat trei lui Dinamo, în pustiul din Stefan cel Mare. Titular din nou la FCSB, Adi Popa a deschis scorul cu prima lui reuşită după opt luni. Olaru a făcut 2-0, după pauză. Şi puştiul Cristi Dumitru a marcat cu Dinamo. El a venit de pe bancă şi a dat golul de 3-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și