Închide meniul

Mircea Lucescu, mitraliat de Ionuţ Negoiţă: "A zis ‘o să vin, o să fac’! Nu a venit nici până în ziua de azi!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 20:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Mircea Lucescu, mitraliat de Ionuţ Negoiţă: "A zis o să vin, o să fac! Nu a venit nici până în ziua de azi!"

Mircea Lucescu a plecat din Kiev după ce Vladimir Putin a decis să invadeze ţara

Abaca Press / AA via Hepta

Omul de afaceri susţine că l-a invitat pe Mircea Lucescu să se implice la Dinamo. "IL Luce" i-ar fi promis că va veni, însă Negoiţă susţine că acesta nu a mai dat niciun semn. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am spus «Domnule Lucescu, veniți aici să vă arăt actele!». A zis «O să vin, o să fac», dar nu a venit nici până în ziua de azi. Pe cei care vorbesc fără rost, doar ca să se audă, îi chem să vadă realitățile, nu să atace de dragul de a ataca. Am spus «Luați clubul și implicați-vă. Nu mai e clubul meu!». Să vină ei și să schimbe oamenii de la birouri, pe Bălănescu, pe cine mai vor ei", a spus Ionu' Negoiţă la Digi Sport.

Negoiţă a vorbit şi despre investitorii spanioli

Deşi investitorii spanioli au virat 100.000 de euro, Negoiţă spune că aceştia nu au mai dat niciun semn de 20 de zile.

"În cazul spaniolilor s-a depășit termenul cu 20 de zile. Au dat însă 100.000 de euro, cu care s-a ajuns la zi cu ratele la ANAF. E o sumă girată cu banii din drepturile TV. Le-am zis fanilor să se implice, să negocieze ei. Poate vor veni și ceilalți bani de la spanioli”, a adăugat omul de afaceri.

Dinamo – FCSB 0-3! "Câinii", umiliţi de rivali

Dinamo – FCSB 0-3. Aproape sigur, FCSB – Sepsi  e finala Cupei Romaniei. Doar o minune, ca la Liberec, o mai poate califica pe Dinamo in finală, după 0-3, acasă, cu FCSB.

Reclamă

Fără vedetele Man, Coman si Tănase, FCSB i-a dat trei lui Dinamo, în pustiul din Stefan cel Mare. Titular din nou la FCSB, Adi Popa a deschis scorul cu prima lui reuşită după opt luni. Olaru a făcut 2-0, după pauză. Şi puştiul Cristi Dumitru a marcat cu Dinamo. El a venit de pe bancă şi a dat golul de 3-0.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și