Închide meniul

Planul lui Planic! Cum îl fentează sârbul pe Gigi Becali. "Va cere o carte verde de la FIFA prin care s-ar putea legitima la orice echipă"

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 17:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Planul lui Planic! Cum îl fentează sârbul pe Gigi Becali. "Va cere o carte verde de la FIFA prin care s-ar putea legitima la orice echipă"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Planic poate pleca de la FCSB

"La Planic am mai spus că nu este cazul. La Planic situația este și mai complicată, el va cere o carte verde de la FIFA prin care s-ar putea legitima la orice echipă din lumea asta, cu excepția celor din țara din care pleacă", a spus Rotaru, la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali e în conflict cu sârbul Planic

Becali l-a acuzat pe Planic că este vinovat pentru ratarea unui nou titlu în Liga 1.

”Planic avea contract, trebuia să-l respecte. Clauza de reziliere era 10 milioane. Trebuie s-o plătească el sau clubul care îl lua. Din cauza lui s-a pierdut campionatul, mă refer la șansele astea pe care le mai aveam acum.

Nu mai accept nicio negociere. Mergem la comisii, să judece legea. Trebuie să răspundă pentru ceea ce a semnat”, a declarat Becali, cu câteva zile în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și