Închide meniul

Gigi Becali poate da lovitura! Jucătorul care vine gratis pentru a rezolva marea problemă a celor de la FCSB

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 13:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Gigi Becali poate da lovitura! Jucătorul care vine gratis pentru a rezolva marea problemă a celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali poate face un transfer la FCSB

Alexandru Buzbuchi şi-a încheiat contractul cu Viitorul, anunţul fiind făcut pe site-ul oficial de dobrogeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Buzbuchi s-a despărţit oficial de Viitorul

"După 11 ani în cadrul Academiei Gheorghe Hagi și FC Viitorul Constanța, portarul Alexandru Buzbuchi și-a încheiat contractul cu formația noastră.

În vârstă de 26 de ani, Buzbuchi a participat la toate realizările echipei de seniori: promovarea în Liga 1, titlul național în 2016/2017, câștigarea Cupei și Supercupei României în 2019.

FC Viitorul Constanța îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îi dorește mult succes în continuare", se arată pe site-ul oficial al Viitorului.

Astfel, Gigi are posibilitatea să îl aducă pe Buzbuchi, portarul care nu a bifat niciun minut în această ediţie de campionat. El ar putea fi înlocuitorul lui Cristi Bălgrădean, cel care a plecat cu scandal la CFR Cluj. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și