Închide meniul

VIDEO | Atmosferă incendiară la Craiova! Cum au fost așteptați jucătorii lui Bergodi, după victoria cu Botoșani

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 20:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
VIDEO | Atmosferă incendiară la Craiova! Cum au fost așteptați jucătorii lui Bergodi, după victoria cu Botoșani

Facebook / Universitatea Craiova

Atmosferă incendiară la Craiova! Cum a fost primiți jucătorii lui Bergodi, după victoria cu Botoșani

Aproximativ 100 de suporteri au aprins fuminge și au cântat preț de minute bune. Ei au așteptat și autocarul cu fotbaliștii Craiovei, care la rândul lor sărbătoareau succesul cu FC Botoșani. Craiova se află pe locul doi în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Există orașe și există CRAIOVA! #CampioniLaSuporteri #AsaELaCraiova #SustineStiinta
Publicată de Universitatea Craiova pe Marţi, 23 iunie 2020

Universitatea Craiova a câștigat duelul cu FC Botoșani

Fără spectatori pe noul Oblemenco, Dan Nistor i-a dat gol Botoşaniului după jumătate de oră. A fost primul lui gol în campionat pentru Craiova. Echipa lui Bergodi putea intra la pauză cu 2-0 dacă Cicâldău nu nimerea bara.

În a doua repriză, Florescu, de la Botoşani, era să marcheze golul etapei. Omul care a adus victoria Craiovei, etapa trecută, Kolici, a lovit din nou. S-a terminat 2-1 pentru că Dugandzic a marcat pe final şi le-a dat emoţii oltenilor. Craiova s-a apropiat la patru puncte de CFR, înainte de derby-ul pentru titlu din Gruia, duminică.

Cristiano Bergodi pregătește deja marele derby cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi nu a luat în calcul accidentările pentru duelul cu CFR Cluj. El speră ca totuși acești doi fotbaliști să fie recuperați până la acel meci.

”Vedem, încă nu m-am gândit pentru că avem probleme cu jucătorii care au ieşit. Vedem zilele următoare. Avem 5 zile până la meciul cu CFR şi sperăm să recuperăm aceşti fotbalişti care s-au accidentat”, a declarat Bergodi, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și