Închide meniul

Oltenii au derby cu CFR Cluj, dar sunt atenţi la FCSB. "Păstrează şanse la titlu!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2020, 19:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Oltenii au derby cu CFR Cluj, dar sunt atenţi la FCSB. "Păstrează şanse la titlu!"

Universitatea Craiova - FCSB este derby-ul etapei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Oltenii nu lasă garda jos şi anunţă că sunt obligaţi să câştige în Gruia. Se tem că ar putea fi ajunşi din urmă de vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, văzută în continuare cu şanse la titlu

Fost jucător al roş-albaştrilor, Mihai Bălaşa crede că lupta pentru trofeu este departe de a fi încheiată.

"Depinde foarte mult şi de ce facem noi la Cluj. Dacă vom reuşi să ne întoarcem cu puncte, rămâne o luptă între noi şi ei. Dar nici cei de la FCSB nu sunt de neglijat", a declarat Mihai Bălaşa la Digi Sport.

Şi coechipierii săi sunt de aceeaşi părere. FCSB continuă să le provoace coşmaruri după eşecul cu 1-4 din play-off.

"Cred că lupta se dă până la final. Şi FCSB va avea şanse. Toate echipele sunt echilibrate şi putem să ne încurcăm una pe alta", a subliniat Alexandru Mateiu.

Reclamă

Şase etape au mai rămas de disputat. Dacă va câştiga meciul direct, de duminică, Universitatea Craiova se apropie la un singur punct de CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și