Închide meniul

Oltenii au derby cu CFR Cluj, dar sunt atenţi la FCSB. "Păstrează şanse la titlu!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2020, 19:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Oltenii au derby cu CFR Cluj, dar sunt atenţi la FCSB. "Păstrează şanse la titlu!"

Universitatea Craiova - FCSB este derby-ul etapei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Oltenii nu lasă garda jos şi anunţă că sunt obligaţi să câştige în Gruia. Se tem că ar putea fi ajunşi din urmă de vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, văzută în continuare cu şanse la titlu

Fost jucător al roş-albaştrilor, Mihai Bălaşa crede că lupta pentru trofeu este departe de a fi încheiată.

"Depinde foarte mult şi de ce facem noi la Cluj. Dacă vom reuşi să ne întoarcem cu puncte, rămâne o luptă între noi şi ei. Dar nici cei de la FCSB nu sunt de neglijat", a declarat Mihai Bălaşa la Digi Sport.

Şi coechipierii săi sunt de aceeaşi părere. FCSB continuă să le provoace coşmaruri după eşecul cu 1-4 din play-off.

"Cred că lupta se dă până la final. Şi FCSB va avea şanse. Toate echipele sunt echilibrate şi putem să ne încurcăm una pe alta", a subliniat Alexandru Mateiu.

Reclamă

Şase etape au mai rămas de disputat. Dacă va câştiga meciul direct, de duminică, Universitatea Craiova se apropie la un singur punct de CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” Vezi toate știrile
Citește și