Închide meniul

Universitatea Craiova şi-a găsit omul de gol de care avea nevoie. De el se leagă speranţele la titlu!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2020, 18:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Universitatea Craiova şi-a găsit omul de gol de care avea nevoie. De el se leagă speranţele la titlu!

Captură Digi Sport

Elvir Koljic, decisiv pentru Universitatea Craiova

Elvir Koljic a trecut peste problemele medicale care l-au ţinut departe de gazon o lungă perioadă. A înscris deja trei goluri în numai două meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elvir Koljic înscrie pe bandă rulantă pentru Craiova

Atacantul bosniac a reuşit o dublă de senzaţie cu Astra şi a reuşit să se facă remarcat şi împotriva lui FC Botoşani. Vârful de 24 de ani a înscris golul de 2-0 din centrarea lui Vlădoiu şi a asigurat victoria oltenilor.

Koljic a ajuns la 18 goluri înscrise în Liga 1, dar a ieşit în minutul 85. A fost schimbat după ce i-a transmis lui Bergodi că resimte dureri. De la venirea la Craiova a tot avut probleme medicale. A stat aproape un an pe tuşă din cauza problemelor medicale şi rămâne de văzut dacă va putea juca împotriva lui CFR Cluj.

Koljic s-a accidentat de trei ori în mai puţin de două sezoane petrecute în Bănie. Ultima dată, când pe banca Universităţii era Victori Piţurcă, a suferit o fisură la coloana vertebrală.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și