Închide meniul

Dezastru la FCSB! Încă o perlă a lui Gigi Becali s-a "rupt". "Am informaţia asta"

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Dezastru la FCSB! Încă o perlă a lui Gigi Becali s-a "rupt". "Am informaţia asta"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali investeşte în Africa

”Dennis Man a acuzat anumite probleme la spate, am informația asta. Probabil că a fost menajat, aceasta a fost cauza schimbării lui”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are 8 accidentaţi

Man a fost titular în partida cu Gaz Metan (2-2), dar nu a prins o oră de joc pe teren, el fiind schimbat cu Adi Popa, în minutul 58. El este al optulea jucător accidentat din lotul roş-albaştrilor. 

Iulian Cristea, Aristidis Soiledis, Ionuț Panțîru, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă și Florinel Coman sunt ceilalţi 7 jucători de bază pe care Vintilă nu poate conta. 

Situaţia fără precedent l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie importantă pentru club: îl readuce la echipă pe Thomas Neubert, preparatorul fizic care a ajutat-o enorm pe FCSB, în perioada Reghecampf.

"Am vorbit cu Neubert și e posibil să vină. Am vorbit cu Reghe ca să-l lase. Vreau altă pregătire, o să am zeci de milioane, o să iau campionate. O să vedeți. Cât poate să coste? 10.000 pe lună, când a mai fost a avut 8.000 de euro pe lună. Îmi permit. 

Reclamă

E nevoie de un preparator pentru că avem 7-8 jucători accidentați. Ei au o problemă pentru că aceeași fotbaliști au aceeași accidentare, la același mușchi. Suntem de râsul lumii la accidentări!", spunea recent Gigi Becali. 
 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și