Închide meniul

Un nou scandal la Dinamo. Mihalcea, contestat în vestiar de jucători. Cine conduce revolta "câinilor"

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 16:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Un nou scandal la Dinamo. Mihalcea, contestat în vestiar de jucători. Cine conduce revolta "câinilor"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Revoltă la Dinamo

Imediat după ruşinea cu Sepsi, în vestiarul echipei a început o revoltă împotriva antrenorului, susţine gsp.ro. Conform sursei citate, Straton şi Răuţă i-au reproşat lui Mihalcea că a făcut prost echipa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi italianul Fabbrini a fost luat la ochi de ceilalţi jucători. "I-au reproșat că uită să mai dea drumul la minge și joacă prea mult individual. Și băiatul e un pic dezorientat, fiindcă el preferă să joace spre banda stângă, însă Mihalcea îi cere să stea doar în centru și să ghidoneze de acolo jocul", susţine gsp.ro.

Lui Mihalcea i se reproşează şi decizia de a-i da banderola lui Ricardo Grigore, jucător ce este impresariat de firma lui Ioan Becali. Grigore a avut o evoluţie ştearsă în partida cu Sepsi. 

Adrian Mihalcea anunță marele obiectiv de la Dinamo

Mihalcea nu vrea să sacrifice cupa și spune că ar vrea să câștige acest trofeu, indiferent de situația din campionat. Dinamo ocupă penultimul loc în Liga 1, cu doar 17 puncte.

Nu dezarmăm, mai avem și alte două restanțe. Gândul nostru zboară spre meciul de cupă. Nu cred că din cauza ploii nu am avut noi o consistență în joc, problemele sunt altele la noi. Încercăm și am declarat că vrem să jucăm finala cupei în prima fază, nu ne gândim să sacrificăm cupa pentru ce va fi în campionat. Mergem pe ambele fronturi, băieții au conștientizat pericolul și sper că se va schimba ceva.

Reclamă

Băieții sunt dezamăgiți că nu am scos un rezultat bun, dar vom trece peste aceste momente. Suntem într-un punct critic și trebuie să obținem victorii ca să ieșim din zona retrogradării”, a declarat Mihalcea la finalul meciului, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și