Închide meniul

Un nou scandal la Dinamo. Mihalcea, contestat în vestiar de jucători. Cine conduce revolta "câinilor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 16:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Un nou scandal la Dinamo. Mihalcea, contestat în vestiar de jucători. Cine conduce revolta "câinilor"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Revoltă la Dinamo

Imediat după ruşinea cu Sepsi, în vestiarul echipei a început o revoltă împotriva antrenorului, susţine gsp.ro. Conform sursei citate, Straton şi Răuţă i-au reproşat lui Mihalcea că a făcut prost echipa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi italianul Fabbrini a fost luat la ochi de ceilalţi jucători. "I-au reproșat că uită să mai dea drumul la minge și joacă prea mult individual. Și băiatul e un pic dezorientat, fiindcă el preferă să joace spre banda stângă, însă Mihalcea îi cere să stea doar în centru și să ghidoneze de acolo jocul", susţine gsp.ro.

Lui Mihalcea i se reproşează şi decizia de a-i da banderola lui Ricardo Grigore, jucător ce este impresariat de firma lui Ioan Becali. Grigore a avut o evoluţie ştearsă în partida cu Sepsi. 

Adrian Mihalcea anunță marele obiectiv de la Dinamo

Mihalcea nu vrea să sacrifice cupa și spune că ar vrea să câștige acest trofeu, indiferent de situația din campionat. Dinamo ocupă penultimul loc în Liga 1, cu doar 17 puncte.

Nu dezarmăm, mai avem și alte două restanțe. Gândul nostru zboară spre meciul de cupă. Nu cred că din cauza ploii nu am avut noi o consistență în joc, problemele sunt altele la noi. Încercăm și am declarat că vrem să jucăm finala cupei în prima fază, nu ne gândim să sacrificăm cupa pentru ce va fi în campionat. Mergem pe ambele fronturi, băieții au conștientizat pericolul și sper că se va schimba ceva.

Reclamă

Băieții sunt dezamăgiți că nu am scos un rezultat bun, dar vom trece peste aceste momente. Suntem într-un punct critic și trebuie să obținem victorii ca să ieșim din zona retrogradării”, a declarat Mihalcea la finalul meciului, pentru Digi Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și