Închide meniul

Florin Tănase, înger şi demon! După golul fantastic, căpitanul celor de la FCSB a fost eliminat după ce a primit două galbene într-un singur minut

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 17:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Florin Tănase, înger şi demon! După golul fantastic, căpitanul celor de la FCSB a fost eliminat după ce a primit două galbene într-un singur minut

Captură Digisport

Florin Tănase a marcat primul gol al FCSB după pandemie

UPDATE: Florin Tănase a fost înger şi demon! Căpitanul FCSB fost eliminat în minutul 76, după ce a încasat două cartonaşe galbene într-un singur minut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a avut nevoie de ajutorul lui Moruţan, pentru a marca în stilul atacantului francez. Moruţan a profitat de indecizia lui Marius Constantin şi i-a trimis mingea lui Tănase, care a tras din prima, fără speranţe pentru Pleşca.

Florin Tănase, aproape de a se despărţi de FCSB

Gigi Becali vrea să îşi asigure cât mai repede bugetul pentru sezonul viitor şi s-a hotărât cât vrea pe Florin Tănase. Patronului lui FCSB este dispus să îl vândă înaintea lui Florinel Coman şi Dennis Man.

Orice echipă care plăteşte 5 milioane de euro îl poate transfera pe căpitanul vicecampioanei. Există interes pentru atacantul de 25 de ani.

"Pleacă în America sau China", a reacţionat patronul lui FCSB când a fost întrebat unde va ajunge jucătorul care a înscris 7 goluri în această ediţie de campionat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și