Închide meniul

Rămân Arlauskis și Țucudean la CFR Cluj? Anunțul ferm oferit de Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Rămân Arlauskis și Țucudean la CFR Cluj? Anunțul ferm oferit de Dan Petrescu

Giedrius Arlauskis a câştigat şase titluri de campion în România

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Mai sunt doar zece zile până la finalul lunii, iar Petrescu sper să-i aibă pe Țucudean și Arlauskis și pentru ultimele partide din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”(n.r. – despre Arlauskis şi Ţucudean) Sperăm ca toţi jucătorii cel puţin o lună, până se termină campionatul să rămână aici, iar după se va decide ce se va întâmpla în continuare”, a spus Petrescu, după meciul cu Botoșani.

Dan Petrescu, laude pentru Ciprian Deac

CFR Cluj a făcut încă un pas spre titlu. Ardelenii au câştigat cu 2-0 pe terenul celor de la FC Botoşani şi s-au distanţat la 10 puncte de FCSB şi 7 faţă de Craiova. Ciprian Deac a fost eroul campioanei, reuşind o dublă de senzaţie. La finalul partidei, Deac a fost lăudat şi de Dan Petrescu.

"Aveam nevoie de 3 puncte, mai ales că ieri Craiova a câştigat în minutul 91. A fost o reacţie pozitivă după partida cu FCSB, unde nu am jucat foarte bine. Îi doresc la cât mai multe (n.r. – Deac), e cel mai profesionist jucător pe care l-am antrenat, alături de Culio.

Nu am dormit noaptea. Oto a scos o minge incredibilă la 2-0. De obicei nu am avut ghinion aici, azi am avut şi un arbitraj bun bun aici, cum nu prea am avut aici", a spus Dan Petrescu, după Botoşani – CFR Cluj 0-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și