Închide meniul

Rămân Arlauskis și Țucudean la CFR Cluj? Anunțul ferm oferit de Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Rămân Arlauskis și Țucudean la CFR Cluj? Anunțul ferm oferit de Dan Petrescu

Giedrius Arlauskis a câştigat şase titluri de campion în România

Mediafax Foto / George Filip via hepta

  • Arlauskis și Țucudean mai au contract până pe 30 iunie
  • Ce se întâmplă cu cei doi după această dată
  • Reacția lui Dan Petrescu

Mai sunt doar zece zile până la finalul lunii, iar Petrescu sper să-i aibă pe Țucudean și Arlauskis și pentru ultimele partide din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”(n.r. – despre Arlauskis şi Ţucudean) Sperăm ca toţi jucătorii cel puţin o lună, până se termină campionatul să rămână aici, iar după se va decide ce se va întâmpla în continuare”, a spus Petrescu, după meciul cu Botoșani.

Dan Petrescu, laude pentru Ciprian Deac

CFR Cluj a făcut încă un pas spre titlu. Ardelenii au câştigat cu 2-0 pe terenul celor de la FC Botoşani şi s-au distanţat la 10 puncte de FCSB şi 7 faţă de Craiova. Ciprian Deac a fost eroul campioanei, reuşind o dublă de senzaţie. La finalul partidei, Deac a fost lăudat şi de Dan Petrescu.

Reclamă

"Aveam nevoie de 3 puncte, mai ales că ieri Craiova a câştigat în minutul 91. A fost o reacţie pozitivă după partida cu FCSB, unde nu am jucat foarte bine. Îi doresc la cât mai multe (n.r. – Deac), e cel mai profesionist jucător pe care l-am antrenat, alături de Culio.

Nu am dormit noaptea. Oto a scos o minge incredibilă la 2-0. De obicei nu am avut ghinion aici, azi am avut şi un arbitraj bun bun aici, cum nu prea am avut aici", a spus Dan Petrescu, după Botoşani – CFR Cluj 0-2.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc