Închide meniul

Alex Chipciu, bucuros după victoria CFR-ului de la Botoșani. ”Am intrat în noroi până la genunchi. E bine că am câștigat”. Ce spune despre lupta pentru titlu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 19:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Alex Chipciu, bucuros după victoria CFR-ului de la Botoșani. ”Am intrat în noroi până la genunchi. E bine că am câștigat”. Ce spune despre lupta pentru titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Alex Chipciu, bucuros după victoria CFR-ului de la Botoșani. ”Am intrat în noroi până la genunchi”

Mijlocașul ofensiv român a evoluat timp de 85 de minute, asta după ce în duelul cu FCSB a fost pe banca de rezervă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu, bucuros după victoria cu Botoșani

Alex Chipciu nu îl critică pe Dan Petrescu, așteptându-și liniștit locul de titular până când i se ivește ocazia. De asemenea, el crede că lupta pentru titlu continuă, iar meciul cu Craiova din etapa viitoare va fi important.

”Un teren greu și la propiu și la figurat. La propriu pentru că am intrat în noroi până la genunchiu, iar figurat pentru că Botoșani a fost un adversar dificil. Antrenorul ia deciziile, când lucrurile nu merg, antrenorul e principalul responsabil. Trebuie să te supui ca jucător antrenorului.

Cu FCSB am avut momente bune dacă am câștigat, dar și FCSB e peste Botoșani ca valoare individuală a jucătorilor. Toate echipele s-au antrenat bine în perioada asta. Botoșani e o echipă bună, practică un fotbal frumos. E bine că am câștigat și ne apropiem de câștigarea titlului.

Am fost accidentat două luni. Dacă nu era pandemia, nici nu mai jucam sezonul ăsta. Urmează un meci cu Craiova, va fi un meci greu și sper să îl câștigăm”, a declarat Chipciu după meci, pentru Digi Sport.

Reclamă

CFR Cluj are 36 de puncte în vârful clasamentului din Liga 1. Craiova este pe doi, cu 29 de puncte, iar FCSB completează podiumul cu 26 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și