Închide meniul

Alex Chipciu, bucuros după victoria CFR-ului de la Botoșani. ”Am intrat în noroi până la genunchi. E bine că am câștigat”. Ce spune despre lupta pentru titlu

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 19:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Alex Chipciu, bucuros după victoria CFR-ului de la Botoșani. ”Am intrat în noroi până la genunchi. E bine că am câștigat”. Ce spune despre lupta pentru titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Alex Chipciu, bucuros după victoria CFR-ului de la Botoșani. ”Am intrat în noroi până la genunchi”

  • Chipciu, mulțumit după victoria cu Botoșani
  • Mijlocașul a jucat 85 de minute
  • Ce spune despre lupta pentru titlu

Mijlocașul ofensiv român a evoluat timp de 85 de minute, asta după ce în duelul cu FCSB a fost pe banca de rezervă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu, bucuros după victoria cu Botoșani

Alex Chipciu nu îl critică pe Dan Petrescu, așteptându-și liniștit locul de titular până când i se ivește ocazia. De asemenea, el crede că lupta pentru titlu continuă, iar meciul cu Craiova din etapa viitoare va fi important.

”Un teren greu și la propiu și la figurat. La propriu pentru că am intrat în noroi până la genunchiu, iar figurat pentru că Botoșani a fost un adversar dificil. Antrenorul ia deciziile, când lucrurile nu merg, antrenorul e principalul responsabil. Trebuie să te supui ca jucător antrenorului.

Reclamă

Cu FCSB am avut momente bune dacă am câștigat, dar și FCSB e peste Botoșani ca valoare individuală a jucătorilor. Toate echipele s-au antrenat bine în perioada asta. Botoșani e o echipă bună, practică un fotbal frumos. E bine că am câștigat și ne apropiem de câștigarea titlului.

Am fost accidentat două luni. Dacă nu era pandemia, nici nu mai jucam sezonul ăsta. Urmează un meci cu Craiova, va fi un meci greu și sper să îl câștigăm”, a declarat Chipciu după meci, pentru Digi Sport.

Reclamă

CFR Cluj are 36 de puncte în vârful clasamentului din Liga 1. Craiova este pe doi, cu 29 de puncte, iar FCSB completează podiumul cu 26 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”