Închide meniul

Criticat de Gigi Becali, Vintilă nu cedează şi anunţă obiectivele măreţe pentru finalul de sezon: "Ambele sunt realizabile"

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 14:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Criticat de Gigi Becali, Vintilă nu cedează şi anunţă obiectivele măreţe pentru finalul de sezon: "Ambele sunt realizabile"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Vintilă este antrenorul FCSB

Bogdan Vintilă nu renunţă la luptă şi anunţă că vrea eventul cu FCSB. În Liga 1, FCSB are de recuperat 7 puncte faţă de CFR Cluj. În Cupa României, echipa lui Vintilă se va lupta în semifinale cu marea rivală, Dinamo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Obiectivele noastre nu s-au schimbat, rămân lupta la titlu și Cupa României. Ambele obiective sunt realizabile atât timp cât matematic mai avem șanse. Cel din Cupă este un obiectiv pe care-l putem atinge, e la mâna noastră. La campionat depindem de noi, dar și de celelalte rezultate", a spus Bogdan Vintilă, la conferința de presă.

Gigi Becali l-a atacat pe Bogdan Vintilă. Ce îl nemulțumește pe patronul FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, este nemulțumit de modul cum Bogdan Vintilă și întreg staff-ul au gestionat criza fotbaliștilor accidentați de la echipă.

FCSB are probleme de lot înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș. Nu mai puțin de șapte jucători sunt accidentați, printre care și Florinel Coman, ”perla” lui Becali. Pentru roș-albaștrii urmează săptămâna viitoare și duelul cu Dinamo din semifinalele Cupei României.

00:00

Reclamă

Gigi Becali, nemulțimit de Bogdan Vintilă

Eu îl iubesc și țin la el (n.r – la Bogdan Vintilă), dar el are o problemă că ni se accidentează jucătorii. Asta e și problema lui. Eu i-am zis lui MM că nu răspunde preparatorul, te superi, nu te superi, răspunzi tu și Vintilă. El îți răspunde ție, tu mie. Voi sunteți oamenii mei în care am avut încredere și văd că mi se accidentează jucătorii.

Vintilă trebuia să vorbească cu preparatorii fizici, să spună ce vrea, după aia, dacă nu el, Tudor, să spună că nu e în regulă, sau MM Stoica, e director, trebuia să le spună că nu fac bine. Acum cine să răspundă?

Reclamă 4 / 0/3

La Nedelcu a fost o accidentare survenită în timpul meciului, dar la Filip așa tam-nesam. Iar la Coman… nu mai vreau să acuz. Este o chestie de profesionalism. Nu am oameni profesioniști care să facă asta”, a declarat Becali la PRO X.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și