Închide meniul

Mircea Rednic a pus tunurile pe jucătorul transferat de Gigi Becali. "Dacă cea mai mare performanţă e că a semnat cu FCSB, o să aibă mult de pierdut"

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 19:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Mircea Rednic a pus tunurile pe jucătorul transferat de Gigi Becali. "Dacă cea mai mare performanţă e că a semnat cu FCSB, o să aibă mult de pierdut"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mircea Rednic a criticat transferul făcut de Gigi Becali

"Puriul" a lăsat de înţeles că tânărul goalkeeper ar putea ajunge din nou rezerva moldoveanului Denis Rusu. Din vară, Târnoveanu va pleca la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic l-a taxat pe Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru a-l transfera pe portarul lui Poli Iaşi. Mircea Rednic i-ar putea strica planurile patronului vicecampioanei.

"Chiar nu i-am spus nimic lui Târnoveanu. Totuşi, trebuie să înţeleagă că, dacă nu joacă la noi, nu are nicio şansă. Cea mai mare calitate e modestia. Dacă pentru el cea mai mare performanţă este că a semnat cu FCSB, o să aibă mult de pierdut. E tânăr, nu avem ce să facem", a declarat Mircea Rednic la Digi Sport.

Rednic nici nu a apucat să vadă eroarea portarului care apără buturile naţionalei României U19.

"Eu nu am văzut golul, vorbeam pe bancă. E greu şi pentru ei, le-am zis să uite cât mai repede acest meci. Fotbalul se joacă pe goluri, ei au avut un portar foarte bun care etapa trecută nu a apărat. Băiatul a înţeles şi a profitat de şansa pe care a avut-o", a mai spus antrenorul lui Poli Iaşi. 

Reclamă

Târnoveanu are 13 apariţii în Liga 1. Are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și