Închide meniul

Un fotbalist din Liga 1, declaraţie ciudată despre coronavirus: "A fost, a dispărut, iar a apărut! Nu prea cred în acest virus"

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 7:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Un fotbalist din Liga 1, declaraţie ciudată despre coronavirus: "A fost, a dispărut, iar a apărut! Nu prea cred în acest virus"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marco Dulca, declaraţie controversată despre coronavirus

Marco Dulca, fiul fostului internaţional Cristi Dulca, a oferit un răspuns ciudat atunci când a fost întrebat despre coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mi-e frică! Nu prea cred în acest virus. Nu ştiu. A fost, a dispărut, iar a apărut. E ciudat", a spus Dulca. 

Pe fotbalistul Viitorului l-a deranjat şi faptul că meciul s-a jucat cu porţile închise.

"Urât, plictisitor. Fără lume, să vezi lumea că nu e alături de tine, e ciudat", a declarat Marco Dulca.

Hagi a băgat copiii contra Chindiei. "Nu mi-a ieşit, dar am terminat cu 3 jucători născuţi în 2002 pe teren"

Gică Hagi a folosit mai multe rezerve în meciul cu Chindia şi, chiar şi aşa, Viitorul a fost aproape de a pleca cu un punct de la Ploieşti. Totuşi, "Regele" nu are regrete după întâlnirea cu Viorel Moldovan.

Reclamă
Reclamă

"Un meci bun, am încercat să ne facem fotbalul nostru. Am început destul de moale, din păcate. După 1-1 în alea 4-5 minute s-a făcut o greşeală la mijlocul terenului şi aşa am primit golul. Asta e drept, aşa e fotbalul.

Cu toate că şi noi ne doream victoria, dar s-a făcut o greşeală. Am întâlnit o echipă care era mult mai odihnită decât noi, care nu a jucat. Această echipă a bătut Craiova cu 3-0. A trebuit să le dau şansă fiecăruia, chiar dacă am lăsat nişte jucători acasă să se odihnească.

Am încercat să fac acest lucru, din păcate nu mi-a ieşit. Am terminat cu 3 jucători de 2002 în teren. Mai au mult de muncă. Jucătorii nu se nasc mari, devin mari în timp", a zis Hagi după meci.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și