Închide meniul

Un fotbalist din Liga 1, declaraţie ciudată despre coronavirus: "A fost, a dispărut, iar a apărut! Nu prea cred în acest virus"

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 7:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Un fotbalist din Liga 1, declaraţie ciudată despre coronavirus: "A fost, a dispărut, iar a apărut! Nu prea cred în acest virus"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marco Dulca, declaraţie controversată despre coronavirus

Marco Dulca, fiul fostului internaţional Cristi Dulca, a oferit un răspuns ciudat atunci când a fost întrebat despre coronavirus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mi-e frică! Nu prea cred în acest virus. Nu ştiu. A fost, a dispărut, iar a apărut. E ciudat", a spus Dulca. 

Pe fotbalistul Viitorului l-a deranjat şi faptul că meciul s-a jucat cu porţile închise.

"Urât, plictisitor. Fără lume, să vezi lumea că nu e alături de tine, e ciudat", a declarat Marco Dulca.

Hagi a băgat copiii contra Chindiei. "Nu mi-a ieşit, dar am terminat cu 3 jucători născuţi în 2002 pe teren"

Gică Hagi a folosit mai multe rezerve în meciul cu Chindia şi, chiar şi aşa, Viitorul a fost aproape de a pleca cu un punct de la Ploieşti. Totuşi, "Regele" nu are regrete după întâlnirea cu Viorel Moldovan.

Reclamă
Reclamă

"Un meci bun, am încercat să ne facem fotbalul nostru. Am început destul de moale, din păcate. După 1-1 în alea 4-5 minute s-a făcut o greşeală la mijlocul terenului şi aşa am primit golul. Asta e drept, aşa e fotbalul.

Cu toate că şi noi ne doream victoria, dar s-a făcut o greşeală. Am întâlnit o echipă care era mult mai odihnită decât noi, care nu a jucat. Această echipă a bătut Craiova cu 3-0. A trebuit să le dau şansă fiecăruia, chiar dacă am lăsat nişte jucători acasă să se odihnească.

Am încercat să fac acest lucru, din păcate nu mi-a ieşit. Am terminat cu 3 jucători de 2002 în teren. Mai au mult de muncă. Jucătorii nu se nasc mari, devin mari în timp", a zis Hagi după meci.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și