Închide meniul

Ionuţ Negoiţă, noi detalii despre vânzarea lui Dinamo: "Nu sunt în stare să pună 10 lei pentru a salva clubul!" Mesajul suprinzător pentru fani

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 8:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Reclamă
Ionuţ Negoiţă, noi detalii despre vânzarea lui Dinamo: "Nu sunt în stare să pună 10 lei pentru a salva clubul!" Mesajul suprinzător pentru fani

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionu' Negoiţă vrea să vândă Dinamo

"Oricine e așteptat să se implice la Dinamo, pentru că e un proiect care are nevoie de susținere. Pot să se implice și alți oameni care nu sunt neapărat dinamoviști, dar din păcate foarte mulți se limitează la vorbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii lui Dinamo au mai făcut rost de câțiva bani, practic ei țin clubul de câteva luni, ei sunt în legătură directă cu conducerea lui Dinamo”, a spus Negoiţă la Pro X. 

Mohammad Murad, un afacerist din România cu origini libaneze a anunţat că este dispus să investească la Dinamo. 

"Eu caut în continuare cumpărător, care să-și asume responsabilități, din păcate nu a venit un investitor care să-și asume faptul de a ține clubul pe o linie de plutire. Văd foarte mulți dinamoviști care vorbesc, dar nu sunt în stare să pună 10 lei pentru a salva clubul. Îi văd pe ei… sunt foarte implicați… vorbesc să se bage în seamă.

Ce au făcut fanii lui Dinamo e fără precedent în România și cred că pot trece și la următorul nivel de a susține clubul, la care să se alăture, cum ar fi domnul Muhammad Murad și alții", a mai spus Negoiţă.

Reclamă

Negoiţă a anunţat că intră în Programul DDB

Ionuţ Negoiţă a mai spus că după ce va vinde clubul se va înscrie în programul DDB.

"Imediat cum ies din acționariat o să-mi fac card DDB de cel mai înalt nivel. Am fost surprins că magazinerul a fost depistat pozitiv, sper să reluăm cât mai repede meciurile”, a mai spus Ionuț Negoiță. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și