Închide meniul

Ionuţ Negoiţă, noi detalii despre vânzarea lui Dinamo: "Nu sunt în stare să pună 10 lei pentru a salva clubul!" Mesajul suprinzător pentru fani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 8:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Ionuţ Negoiţă, noi detalii despre vânzarea lui Dinamo: "Nu sunt în stare să pună 10 lei pentru a salva clubul!" Mesajul suprinzător pentru fani

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionu' Negoiţă vrea să vândă Dinamo

"Oricine e așteptat să se implice la Dinamo, pentru că e un proiect care are nevoie de susținere. Pot să se implice și alți oameni care nu sunt neapărat dinamoviști, dar din păcate foarte mulți se limitează la vorbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii lui Dinamo au mai făcut rost de câțiva bani, practic ei țin clubul de câteva luni, ei sunt în legătură directă cu conducerea lui Dinamo”, a spus Negoiţă la Pro X. 

Mohammad Murad, un afacerist din România cu origini libaneze a anunţat că este dispus să investească la Dinamo. 

"Eu caut în continuare cumpărător, care să-și asume responsabilități, din păcate nu a venit un investitor care să-și asume faptul de a ține clubul pe o linie de plutire. Văd foarte mulți dinamoviști care vorbesc, dar nu sunt în stare să pună 10 lei pentru a salva clubul. Îi văd pe ei… sunt foarte implicați… vorbesc să se bage în seamă.

Ce au făcut fanii lui Dinamo e fără precedent în România și cred că pot trece și la următorul nivel de a susține clubul, la care să se alăture, cum ar fi domnul Muhammad Murad și alții", a mai spus Negoiţă.

Reclamă

Negoiţă a anunţat că intră în Programul DDB

Ionuţ Negoiţă a mai spus că după ce va vinde clubul se va înscrie în programul DDB.

"Imediat cum ies din acționariat o să-mi fac card DDB de cel mai înalt nivel. Am fost surprins că magazinerul a fost depistat pozitiv, sper să reluăm cât mai repede meciurile”, a mai spus Ionuț Negoiță. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și