Închide meniul

Virgil Ghiţă, fericit că Gigi Becali a pus ochii pe el: "E bine când știi că lumea te observă"

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 5:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Virgil Ghiţă, fericit că Gigi Becali a pus ochii pe el: "E bine când știi că lumea te observă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Virgil Ghiţă a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este normal să joci bine când știi că lumea se uită după tine. Este bine pentru mine că sunt dorit, nu neapărat doar de FCSB.

E bine când știi că lumea te observă. Deocamdată sper să-mi fac treaba cât mai bine aici”, a declarat Ghiță după meciul cu Poli Iași.

Gigi Becali îl vrea şi pe Boboc de la Viitorul

Virgil Ghiţă este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro. În această ediţie de campionat a fost titular în 16 meciuri ale constănţenilor şi a înscris un gol.

Gigi Becali a dorit să-i cumpere încă de la începutul anului. I-a făcut o ofertă lui Gică Hagi de 3 milioane de euro pentru Boboc, Ghiţă şi Căbuz. Titularul dintre buturile constănţenilor poate fi în continuare o ţintă pentru FCSB, mai ales că Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și