Închide meniul

Virgil Ghiţă, fericit că Gigi Becali a pus ochii pe el: "E bine când știi că lumea te observă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 5:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Virgil Ghiţă, fericit că Gigi Becali a pus ochii pe el: "E bine când știi că lumea te observă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Virgil Ghiţă a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este normal să joci bine când știi că lumea se uită după tine. Este bine pentru mine că sunt dorit, nu neapărat doar de FCSB.

E bine când știi că lumea te observă. Deocamdată sper să-mi fac treaba cât mai bine aici”, a declarat Ghiță după meciul cu Poli Iași.

Gigi Becali îl vrea şi pe Boboc de la Viitorul

Virgil Ghiţă este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro. În această ediţie de campionat a fost titular în 16 meciuri ale constănţenilor şi a înscris un gol.

Gigi Becali a dorit să-i cumpere încă de la începutul anului. I-a făcut o ofertă lui Gică Hagi de 3 milioane de euro pentru Boboc, Ghiţă şi Căbuz. Titularul dintre buturile constănţenilor poate fi în continuare o ţintă pentru FCSB, mai ales că Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și