Închide meniul

Helmut Duckadam şi-a dat demisia de la FCSB. "Cei care m-au făcut ‘sclav’ și ‘slugă’ să termine"

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 16:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
Helmut Duckadam şi-a dat demisia de la FCSB. "Cei care m-au făcut sclav și slugă să termine"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Helmut Duckadam a plecat de la FCSB

Duckadam susţine că nu a avut niciodată niciun cuvânt de spus şi s-a simţit exclus în momentul în care nu a fost chemat alături de toţi angajaţii să îşi facă testul Covid-19. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu puteam să o înmânez personal pentru că nu am fost chemat şi eu să fac testul de coronavirus. Preşedinte de imagine era o denumire, eram asociat ca un oficial, dar nu eram. Am simţit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului şi am considerat că e mai onorant să dau demisia decât să fiu dat afară.

Tentative au fost acum două săptămâni când m-a sunat domnul Argăseală, a zis să-mi întrerupă contractul. A vorbit cu Becali şi a zis să mă mai lase. Am vorbit cu domnul Becali, am vrut să-i mulţumesc pentru toţi cei 10 ani. El a zis că discută el cu Gigi Becali. Au trecut 3 săptămâni de atunci.

Când staff-ul și toți din cadrul echipei au fost chemați să facă testul pentru coronavirus, eu n-am fost. Nici nu mi-am dorit să fac parte din problemele interne ale clubului. Cei care m-au făcut 'sclav' și 'slugă' să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo.

Rămân același om care spune ce gândește. Și nu a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranță, dar a durut mai mult că am fost marginalizat", a spus Duckadam, la Digi Sport.

Reclamă

Helmut Duckadam se afla în conducerea clubului FCSB din 2010.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și