Închide meniul

Helmut Duckadam şi-a dat demisia de la FCSB. "Cei care m-au făcut ‘sclav’ și ‘slugă’ să termine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 16:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Helmut Duckadam şi-a dat demisia de la FCSB. "Cei care m-au făcut sclav și slugă să termine"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Helmut Duckadam a plecat de la FCSB

Duckadam susţine că nu a avut niciodată niciun cuvânt de spus şi s-a simţit exclus în momentul în care nu a fost chemat alături de toţi angajaţii să îşi facă testul Covid-19. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu puteam să o înmânez personal pentru că nu am fost chemat şi eu să fac testul de coronavirus. Preşedinte de imagine era o denumire, eram asociat ca un oficial, dar nu eram. Am simţit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului şi am considerat că e mai onorant să dau demisia decât să fiu dat afară.

Tentative au fost acum două săptămâni când m-a sunat domnul Argăseală, a zis să-mi întrerupă contractul. A vorbit cu Becali şi a zis să mă mai lase. Am vorbit cu domnul Becali, am vrut să-i mulţumesc pentru toţi cei 10 ani. El a zis că discută el cu Gigi Becali. Au trecut 3 săptămâni de atunci.

Când staff-ul și toți din cadrul echipei au fost chemați să facă testul pentru coronavirus, eu n-am fost. Nici nu mi-am dorit să fac parte din problemele interne ale clubului. Cei care m-au făcut 'sclav' și 'slugă' să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo.

Rămân același om care spune ce gândește. Și nu a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranță, dar a durut mai mult că am fost marginalizat", a spus Duckadam, la Digi Sport.

Reclamă

Helmut Duckadam se afla în conducerea clubului FCSB din 2010.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și