Închide meniul

"Riscă să fie un cobai!" Improvizaţia lui Vintilă în CFR Cluj – FCSB este pusă la îndoială: "Va fi o premieră"

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 5:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
"Riscă să fie un cobai!" Improvizaţia lui Vintilă în CFR Cluj – FCSB este pusă la îndoială: "Va fi o premieră"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Vintilă este nevoit să joace cu Ovidiu Popescu în partea stângă

Ovidiu Popescu va avea o sarcină dificilă în derby. Pe partea lui se va dule acu Ciprian Deac, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a ajuns să joace funbdaş stânga după ce Panţîru şi Soiledis s-au accidentat, iar Momcilovic şi Alexandru Stan au fost traşi pe linie moartă din ordinul lui Gigi Becali. 

Riscă să fie un cobai. Va fi o premieră, nu l-am mai văzut niciodată acolo. El este un fotbalist bun, cu inteligență în joc, dar eu nu cred că un jucător poate evolua pe patru sau cinci posturi. E greu să dai randament și să ai un nivel ridicat pe atâtea poziții”, a declarat Florin Bratu la Digisport

Vintilă nu îşi face griji, chiar dacă a rămas fără trei titulari din defensivă

"Avem jucători polivalenţi, iar eu, în filosofia mea, vreau ca jucătorii să poată juca pe mai multe posturi, să aibă soluţii în timpul jocului. Să intre ori fundaş, ori mijlocaş. Ovidiu Popescu este o soluţie foarte bună şi vom vedea până la ora meciului care va fi decizia finală. El consider că este o soluţie viabilă şi nu este o improvizaţie", a declarat Bogdan Vintilă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și