Închide meniul

"Riscă să fie un cobai!" Improvizaţia lui Vintilă în CFR Cluj – FCSB este pusă la îndoială: "Va fi o premieră"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 5:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

"Riscă să fie un cobai!" Improvizaţia lui Vintilă în CFR Cluj – FCSB este pusă la îndoială: "Va fi o premieră"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Vintilă este nevoit să joace cu Ovidiu Popescu în partea stângă

Ovidiu Popescu va avea o sarcină dificilă în derby. Pe partea lui se va dule acu Ciprian Deac, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a ajuns să joace funbdaş stânga după ce Panţîru şi Soiledis s-au accidentat, iar Momcilovic şi Alexandru Stan au fost traşi pe linie moartă din ordinul lui Gigi Becali. 

Riscă să fie un cobai. Va fi o premieră, nu l-am mai văzut niciodată acolo. El este un fotbalist bun, cu inteligență în joc, dar eu nu cred că un jucător poate evolua pe patru sau cinci posturi. E greu să dai randament și să ai un nivel ridicat pe atâtea poziții”, a declarat Florin Bratu la Digisport

Vintilă nu îşi face griji, chiar dacă a rămas fără trei titulari din defensivă

"Avem jucători polivalenţi, iar eu, în filosofia mea, vreau ca jucătorii să poată juca pe mai multe posturi, să aibă soluţii în timpul jocului. Să intre ori fundaş, ori mijlocaş. Ovidiu Popescu este o soluţie foarte bună şi vom vedea până la ora meciului care va fi decizia finală. El consider că este o soluţie viabilă şi nu este o improvizaţie", a declarat Bogdan Vintilă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și