Închide meniul

Anamaria Prodan pregăteşte prima super-lovitură la Hermannstadt

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 7:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Anamaria Prodan pregăteşte prima super-lovitură la Hermannstadt

Facebook

Anamaria Prodan investeşte la Hermannstadt

Totuşi, fundaşul de 36 de ani este atras şi de posibile oferte din Israel, acolo unde s-a simţit foarte bine, la Hapoel Haifa, susţine digisport.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost pedepsit drastic de autorităţi pentru conducere sub influenţa alcoolului, fanii i-au fost mereu aproape. Mai mult, el a rămas în relaţii foarte bune şi cu patronul echipei. Rămâne de văzut ce va alege Tamaş.

Bogdan Andone speră ca Tamaş să rămână la Astra

Pe de altă parte, antrenorul Bogdan Andone are nevoie de experienţa lui Tamaş şi speră ca fundaşul să rămână la Giurgiu, chiar dacă clubul a trecut prin mari probleme financiare.

”Toți jucătorii și-au prelungit contractele și pentru sezonul viitor. Singura excepție e Tamaș, căruia îi expiră înțelegerea pe 16 iunie.

Dar a avut ieri o discuție cu patronul și Dani Coman. Înțeleg că își va prelungi încă un an contractul cu Astra”, a spus Andone, cu puţin timp în urmă, pentru sursa citată.  
 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-2. Arădenii, din nou în avantaj! Omondi a marcat superb

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și