Închide meniul

Îi dă "târcoale" lui Becali? Anunţul lui Reghecampf înaintea derby-ului CFR – FCSB: "O să îl sun pe patronul echipei"

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 5:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Îi dă "târcoale" lui Becali? Anunţul lui Reghecampf înaintea derby-ului CFR – FCSB: "O să îl sun pe patronul echipei"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Laurenţiu Reghecampf a antrenat de două ori FCSB

Reghecampf ar vrea să vadă derby-ul cu CFR Cluj alături de Gigi Becali. Fostul antrenor al roş-albaştrilor îl poate ajuta pe Becali şi la schimbări. Patronul FCSB a glumit pe seama faptului că acum sunt permise 5 schimbări şi a spus că vrea să facă 4 la pauză. Reghecampf a anunţat că FCSB este singura echipa din România pe care o va mai antrena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am spus acum câteva zile într-un mic interviu că o să susțin FCSB la meciul cu CFR. A apărut că o să o susțin financiar. Nu, eu am spus că o să îl sun pe patronul echipei și dacă nu se duce la meci și e în București și o să fim undeva să vedem meciul, o să susținem echipa împreună, să mergem să vedem un meci, ca suporteri bineînțeles. N-am eu nicio treabă cu investiția”, a spus Laurențiu Reghecampf la Prosport.

Laurenţiu Reghecampf merge pe mâna echipei lui Vintilă

Laurenţiu Reghecampf e de părere că FCSB poate câştiga titlul în acest an. Echipa lui Gigi Becali nu a mai pus mâna pe trofeu din 2015. 

Eu nu comentez absolut nimic din deciziile pe care le ia Gigi. Cred eu că FCSB are șanse în continuare să câștige titlul, rămâne de văzut ce se va întâmpla în prima etapă. Este foarte important meciul cu CFR. În momentul de față, lotul de jucători este unul foarte bun, sunt jucători de mare valoare. Echipa este foarte bună, acum trebuie să îi acordăm încredere și antrenorului Bogdan Vintilă. Eu cred că toți cei care se ocupă în momentul de față de echipă știu foarte bine ce au de făcut.

Exact asta am spus și s-a interpretat greșit când s-a spus că Reghecampf a spus că CFR este peste FCSB la experiență. Nu. Eu am spus că Dan Petrescu a câștigat campionate, știe ce se va întâmpla în acest play-off, pentru că s-a luptat cu acest lucru, știe atmosfera de anul trecut. Pentru Vintilă este un lucru nou, dar are noroc că lângă el sunt oameni care știu ce înseamnă această competiție”, a explicat Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04 15 iun.

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02 15 iun.

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și