Închide meniul

Îi dă "târcoale" lui Becali? Anunţul lui Reghecampf înaintea derby-ului CFR – FCSB: "O să îl sun pe patronul echipei"

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 5:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Îi dă "târcoale" lui Becali? Anunţul lui Reghecampf înaintea derby-ului CFR – FCSB: "O să îl sun pe patronul echipei"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Laurenţiu Reghecampf a antrenat de două ori FCSB

Reghecampf ar vrea să vadă derby-ul cu CFR Cluj alături de Gigi Becali. Fostul antrenor al roş-albaştrilor îl poate ajuta pe Becali şi la schimbări. Patronul FCSB a glumit pe seama faptului că acum sunt permise 5 schimbări şi a spus că vrea să facă 4 la pauză. Reghecampf a anunţat că FCSB este singura echipa din România pe care o va mai antrena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am spus acum câteva zile într-un mic interviu că o să susțin FCSB la meciul cu CFR. A apărut că o să o susțin financiar. Nu, eu am spus că o să îl sun pe patronul echipei și dacă nu se duce la meci și e în București și o să fim undeva să vedem meciul, o să susținem echipa împreună, să mergem să vedem un meci, ca suporteri bineînțeles. N-am eu nicio treabă cu investiția”, a spus Laurențiu Reghecampf la Prosport.

Laurenţiu Reghecampf merge pe mâna echipei lui Vintilă

Laurenţiu Reghecampf e de părere că FCSB poate câştiga titlul în acest an. Echipa lui Gigi Becali nu a mai pus mâna pe trofeu din 2015. 

Eu nu comentez absolut nimic din deciziile pe care le ia Gigi. Cred eu că FCSB are șanse în continuare să câștige titlul, rămâne de văzut ce se va întâmpla în prima etapă. Este foarte important meciul cu CFR. În momentul de față, lotul de jucători este unul foarte bun, sunt jucători de mare valoare. Echipa este foarte bună, acum trebuie să îi acordăm încredere și antrenorului Bogdan Vintilă. Eu cred că toți cei care se ocupă în momentul de față de echipă știu foarte bine ce au de făcut.

Exact asta am spus și s-a interpretat greșit când s-a spus că Reghecampf a spus că CFR este peste FCSB la experiență. Nu. Eu am spus că Dan Petrescu a câștigat campionate, știe ce se va întâmpla în acest play-off, pentru că s-a luptat cu acest lucru, știe atmosfera de anul trecut. Pentru Vintilă este un lucru nou, dar are noroc că lângă el sunt oameni care știu ce înseamnă această competiție”, a explicat Laurențiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor Vezi toate știrile
Citește și