Închide meniul

E aproape GATA! Detaliul dezvăluit despre negocierile dintre Dinamo şi spanioli. "A fost înregistrată la Ligă"

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 5:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
E aproape GATA! Detaliul dezvăluit despre negocierile dintre Dinamo şi spanioli. "A fost înregistrată la Ligă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuț Negoiță vinde Dinamo

"În ceea ce privește cesiunea încheiată cu acei spanioli, cred că este o firmă din Spania, ea a fost înregistrată la Ligă în zilele trecute. Azi am purtat o discuție telefonică cu domnul Bălănescu și i-am spus: <<Băi, băieți, v-ați liniștit puțin>>.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: E clar că au avansat cu negocierile dintre Dinamo şi spanioli

E clar că au avansat cu negocierile, dar vorbim despre o cesiune de creanță. Ea nu reprezintă un transfer de bunuri. După mi-a spus că banii n-au intrat în conturile clubului, asta la prânz. Nu știu ce s-a întâmplat ulterior.

Este e o cerere de cesiune pentru o firmă din Spania, din prima tranșă a drepturilor TV din sezonul viitor. Nu este un risc pe care și-l asumă Ligă. Dacă Dinamo va rămâne în Liga 1, cesiunea va fi onorată, din drepturile de televizare.

Dacă Dinamo retrogradează, e clar că nu mai putem onora cesiunea respectivă, pentru că nu vor mai avea drepturi de încasat. Doamne ajută să se termine această telenovelă și clubul să ajungă la o stabilitate", a spus Justin Ștefan, la Digi Sport. 

Astfel, devine clar că ibericii au trimis suma de 500.000 de euro, dar şi că aceştia sunt pregătiţi să garanteze cu alte 9 milioane de euro, pentru avansarea negocierilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și