Închide meniul

Pleacă Valentin Mihăilă la Villareal? Prima reacţie din partea Craiovei: "Discuţii sunt nu doar din partea echipei respective"

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 8:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Pleacă Valentin Mihăilă la Villareal? Prima reacţie din partea Craiovei: "Discuţii sunt nu doar din partea echipei respective"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valentin Mihăilă este principalul produs de export al Craiovei

Internaţionalul în vârstă de 20 de ani le-a atras atenţia celor de la Liverpool, dar este mai aproape de un transfer în La Liga. Villareal este echipa din Spania care îl vrea pe jucătorul care a dat 5 goluri în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele celor de la Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, e de părere că mai e mult până ca "perla" Craiovei să plece în străinătate. 

"Deocamdată nu intrăm în discuţii de tipul ăsta, e prea devreme să spui ofertă concretă sau nu. Discuţii sunt nu doar din partea echipei respective, mai sunt şi altfel de discuţii", a spus Sorin Cârţu la Pro X. 

Mihailă este evaluat pe transfermarkt la doar 1,3 milioane de euro, dar tranzacţia s-ar putea face în schimbul unei sume mult mai mari. Fotbalistul nu se grăbeşte să plece de la Craiova şi le-a spus deja colegilor că vrea să câştige mai întâi titlul cu oltenii.

Valentin Mihăilă poate deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1

Valentin Mihăilă va pleca de la Universitatea Craiova pe o sumă record pentru Liga 1. Anunţul este făcut de Ioan Becali, care a fost deja întrebat de oamenii de afară despre puştiul-minune al oltenilor.

Reclamă

"Peste un an-doi-trei, Mihăilă are toate posibilităţile să devină jucătorul cu cea mai mare sumă de transfer plecat din România! Dar deocamdată mai are de arătat la Craiova şi la echipa naţională. Am fost întrebat şi am vorbit frumos de Mihăilă", a spus Ioan Becali, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și