Închide meniul

Harlem Gnohere, cuvinte uriaşe la adresa unui fost coleg de la FCSB: "E magician, frate!" 

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2020, 5:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Harlem Gnohere, cuvinte uriaşe la adresa unui fost coleg de la FCSB: "E magician, frate!" 

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Harlem Gnohere a fost co,leg cu Budescu la FCSB

Gnohere şi Budescu au fost colegi la FCSB un singur sezon. A fost suficient pentru ca Budescu să îl impresioneze pe Gnohere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am jucat cu mulţi jucători, dar Budescu e magician frate!", i-a dezvăluit Gnohere lui Moke pe Instagram. 

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB

Harlem Gnohere a decis să îşi încheie conturile cu echipa lui Gigi Becali. Francezul, care revenise marţi în ţară, s-a prezentat doar pentru a-şi rezilia contractul.

"Este una dintre cele mai dificile scrisori din viaţa mea. O scriu cu multă tristeţe pentru că îmi iau adio de la clubul care m-a ajutat să descopăr Europa, un vis pe care îmi doream să-l realizez de mai multa vreme. Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) şi am profitat de fiecare minut petrecut aici.

Harlem Gnohere: "Veţi rămâne în inima mea"

Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut parte din experienţa mea la acest club. Au fost cei care m-au motivat la fiecare antrenament şi la fiecare meci. Sper că prestaţiile mele de pe teren au răsplătit încrederea care mi-a fost arătată. Suporterii, angajaţii, coechipierii vor avea mereu un loc în inima mea. Bucureştiul va rămâne în inima mea. Vă mulţumesc din suflet!", a fost mesajul de adio postat de Harlem Gnohere.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și