Închide meniul

Harlem Gnohere, cuvinte uriaşe la adresa unui fost coleg de la FCSB: "E magician, frate!" 

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2020, 5:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Harlem Gnohere, cuvinte uriaşe la adresa unui fost coleg de la FCSB: "E magician, frate!" 

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Harlem Gnohere a fost co,leg cu Budescu la FCSB

Gnohere şi Budescu au fost colegi la FCSB un singur sezon. A fost suficient pentru ca Budescu să îl impresioneze pe Gnohere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am jucat cu mulţi jucători, dar Budescu e magician frate!", i-a dezvăluit Gnohere lui Moke pe Instagram. 

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB

Harlem Gnohere a decis să îşi încheie conturile cu echipa lui Gigi Becali. Francezul, care revenise marţi în ţară, s-a prezentat doar pentru a-şi rezilia contractul.

"Este una dintre cele mai dificile scrisori din viaţa mea. O scriu cu multă tristeţe pentru că îmi iau adio de la clubul care m-a ajutat să descopăr Europa, un vis pe care îmi doream să-l realizez de mai multa vreme. Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) şi am profitat de fiecare minut petrecut aici.

Harlem Gnohere: "Veţi rămâne în inima mea"

Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut parte din experienţa mea la acest club. Au fost cei care m-au motivat la fiecare antrenament şi la fiecare meci. Sper că prestaţiile mele de pe teren au răsplătit încrederea care mi-a fost arătată. Suporterii, angajaţii, coechipierii vor avea mereu un loc în inima mea. Bucureştiul va rămâne în inima mea. Vă mulţumesc din suflet!", a fost mesajul de adio postat de Harlem Gnohere.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și