Închide meniul

Harlem Gnohere îl atacă pe Vintilă într-un dialog cu Moke: ”Cu Reghecampf a fost altceva!” Săgeţi către Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 5:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Harlem Gnohere îl atacă pe Vintilă într-un dialog cu Moke: ”Cu Reghecampf a fost altceva!” Săgeţi către Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Harlem Gnohere, dialog spumos cu un fost coleg de la FCSB. ”Cu Reghecampf a fost altceva”

Gnohere și-a reziliat joi contractul cu FCSB, iar atacantul a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale. ”Bizonul” a făcut apoi un live pe Instagram și a vorbit cu bunul său prieten Moke, iar cei doi au au răspuns întrebările fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere și-a reziliat contractul cu FCSB

Moke a vorbit despre perioada în care era antrenor Laurențiu Reghecampf, explicându-i lui Gnohere că era un alt nivel în acea perioadă.

"Cu Reghecampf era altceva. Era alt nivel frate! Nu înţeleg totuşi după ce a plecat Alibec de ce nu ai mai jucat. Trebuie să vorbim cu Becali. Problema lui Gnohere este ca a fost prea bun. Când nu a jucat, nu a comentat. Nu ai fost respectat, probabil că ai fost cel mai bun stranier pe care l-a avut România în ultimii ani", i-a spus Moke lui Gnohere.

Totodată, fostul atacant de la FCSB a povestit cât de încântat a fost de venirea în România și cum a urmărit primul meci al echipei lui Gigi Becali. 

"Când am venit în România, am văzut Petrolul – FCSB. Primul meu meci din România. Şi atunci, am văzut când venea echipa Steaua (n.r FCSB) la teren. Am zis <mamă, e cea mai bună echipă. Impresionant!> Nu am jucat la Petrolul, am plecat la Dinamo. Am ajuns acolo şi am vorbit cu Collins Fay. Pe el l-am întrebat, cine e cel mai bun fundaş din România? El mi-a zis că Varela e cel mai bun. Primul meci când am jucat contra lui, mi-a dat un cot. Şi m-a înjurat apoi. Varela, Tamaş, fundaşi foarte buni", a povestit Gnohere.

Reclamă

Gnohere, mesaj emoționant la despățirea de FCSB

La finalul conversației, Gnohere a avut un mesaj de transmis pentru fanii din România, acesta fiind vizibil emoționat.

"Mulțumesc pentru tot! Am jucat aici, la cele mai mari cluburi din Romania, şi ăsta era obiectivul meu. Am fost criticat când am venit în România, dar am vrut să intru în istorie. Am dat totul și tot timpul am fost printre cei mai buni marcatori din România. M-am simțit bine aici pentru că toţi suporterii, si ai lui Dinamo, şi ai lui FCSB, m-au tratat foarte bine. M-am simţit foarte iubit!", a concluzionat francezul. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și