Închide meniul

Harlem Gnohere îl atacă pe Vintilă într-un dialog cu Moke: ”Cu Reghecampf a fost altceva!” Săgeţi către Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 5:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Harlem Gnohere îl atacă pe Vintilă într-un dialog cu Moke: ”Cu Reghecampf a fost altceva!” Săgeţi către Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Harlem Gnohere, dialog spumos cu un fost coleg de la FCSB. ”Cu Reghecampf a fost altceva”

Gnohere și-a reziliat joi contractul cu FCSB, iar atacantul a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale. ”Bizonul” a făcut apoi un live pe Instagram și a vorbit cu bunul său prieten Moke, iar cei doi au au răspuns întrebările fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere și-a reziliat contractul cu FCSB

Moke a vorbit despre perioada în care era antrenor Laurențiu Reghecampf, explicându-i lui Gnohere că era un alt nivel în acea perioadă.

"Cu Reghecampf era altceva. Era alt nivel frate! Nu înţeleg totuşi după ce a plecat Alibec de ce nu ai mai jucat. Trebuie să vorbim cu Becali. Problema lui Gnohere este ca a fost prea bun. Când nu a jucat, nu a comentat. Nu ai fost respectat, probabil că ai fost cel mai bun stranier pe care l-a avut România în ultimii ani", i-a spus Moke lui Gnohere.

Totodată, fostul atacant de la FCSB a povestit cât de încântat a fost de venirea în România și cum a urmărit primul meci al echipei lui Gigi Becali. 

"Când am venit în România, am văzut Petrolul – FCSB. Primul meu meci din România. Şi atunci, am văzut când venea echipa Steaua (n.r FCSB) la teren. Am zis <mamă, e cea mai bună echipă. Impresionant!> Nu am jucat la Petrolul, am plecat la Dinamo. Am ajuns acolo şi am vorbit cu Collins Fay. Pe el l-am întrebat, cine e cel mai bun fundaş din România? El mi-a zis că Varela e cel mai bun. Primul meci când am jucat contra lui, mi-a dat un cot. Şi m-a înjurat apoi. Varela, Tamaş, fundaşi foarte buni", a povestit Gnohere.

Reclamă

Gnohere, mesaj emoționant la despățirea de FCSB

La finalul conversației, Gnohere a avut un mesaj de transmis pentru fanii din România, acesta fiind vizibil emoționat.

"Mulțumesc pentru tot! Am jucat aici, la cele mai mari cluburi din Romania, şi ăsta era obiectivul meu. Am fost criticat când am venit în România, dar am vrut să intru în istorie. Am dat totul și tot timpul am fost printre cei mai buni marcatori din România. M-am simțit bine aici pentru că toţi suporterii, si ai lui Dinamo, şi ai lui FCSB, m-au tratat foarte bine. M-am simţit foarte iubit!", a concluzionat francezul. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gnohere a plecat de la FCSB
  • Francezul și-a reziliat contractul cu roș-albaștrii
  • Gnohere a avut o discuție pe Instagram cu un prieten

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și