Închide meniul

Gică Hagi, cuvinte uriaşe pentru Ianis. "Am încredere că va scoate românii în stradă. Gerrard îl poate ajuta să ajungă mai bun ca mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 19:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Gică Hagi, cuvinte uriaşe pentru Ianis. "Am încredere că va scoate românii în stradă. Gerrard îl poate ajuta să ajungă mai bun ca mine"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ianis Hagi a fost antrenat de Gheorghe Hagi la Viitorul

Regele este încântat că mijlocaşul de 21 de ani a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers. Fostul jucător de la Real Madrid şi Barcelona este încrezător că Steven Gerrard este cel mai bun antrenor pe care îl putea avea Ianis în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat de Gică Hagi

Gică Hagi l-a debutat pe Ianis în Liga 1. Tot el l-a repus pe picioare după experienţa nefericită de la Fiorentina. Acum, este convins că fiul său va obţine rezultate atât la echipa de club, cât şi la naţionala României.

"La fel ca toţi ceilalţi din această generaţie frumoasă de la tineret, am încredere în Ianis, am o încredere nebună în aceşti băieţi că pot scoate din nou România în stradă şi pot ajunge din nou şi la echipa naţională aia mare, sunt foarte, foarte talentaţi. Ianis e unul dintre ei, a progresat, a căpătat experienţă, e mult mai matur, a muncit pentru momentul acesta suferind foarte mult, că aşa e frumos să suferi şi el a învăţat foarte multe.

E matur, a ajuns la clubul ideal pentru el pentru că are un antrenor extraordinar care îl apreciază foarte tare şi o echipă frumoasă, un club frumos, cu cea mai bună mentalitate care poate să existe la orice club, un club mare, aceea de a câştiga. E un mediu extraordinar în care se află el acum, are un antrenor cu o mentalitate care îi permite să ajungă cel mai bun din lume, a trăit toate astea şi cred eu că lucrurile astea îl vor face mai bun pe Ianis.

Ianis e în locul care trebuie, sper să crească în fiecare zi, să devină mai bun şi să ajungă mai mare ca mine. Eu sunt încrezător, muncim amândoi, dar nu e nici imposibil", a declarat Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Reclamă

Rangers i-a plătit 3.7 milioane de euro lui Genk pentru mijlocaşul român. Ianis a înscris un gol în cele 7 apariţii din campionatul Scoţiei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și