Închide meniul

Gică Hagi, cuvinte uriaşe pentru Ianis. "Am încredere că va scoate românii în stradă. Gerrard îl poate ajuta să ajungă mai bun ca mine"

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 19:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Gică Hagi, cuvinte uriaşe pentru Ianis. "Am încredere că va scoate românii în stradă. Gerrard îl poate ajuta să ajungă mai bun ca mine"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ianis Hagi a fost antrenat de Gheorghe Hagi la Viitorul

  • Ianis Hagi este antrenat de Steven Gerrard
  • Mijlocaşul român a fost transferat definitiv de Rangers
  • Ianis a jucat în 10 meciuri pentru naţionala României

Regele este încântat că mijlocaşul de 21 de ani a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers. Fostul jucător de la Real Madrid şi Barcelona este încrezător că Steven Gerrard este cel mai bun antrenor pe care îl putea avea Ianis în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, lăudat de Gică Hagi

Gică Hagi l-a debutat pe Ianis în Liga 1. Tot el l-a repus pe picioare după experienţa nefericită de la Fiorentina. Acum, este convins că fiul său va obţine rezultate atât la echipa de club, cât şi la naţionala României.

"La fel ca toţi ceilalţi din această generaţie frumoasă de la tineret, am încredere în Ianis, am o încredere nebună în aceşti băieţi că pot scoate din nou România în stradă şi pot ajunge din nou şi la echipa naţională aia mare, sunt foarte, foarte talentaţi. Ianis e unul dintre ei, a progresat, a căpătat experienţă, e mult mai matur, a muncit pentru momentul acesta suferind foarte mult, că aşa e frumos să suferi şi el a învăţat foarte multe.

Reclamă

E matur, a ajuns la clubul ideal pentru el pentru că are un antrenor extraordinar care îl apreciază foarte tare şi o echipă frumoasă, un club frumos, cu cea mai bună mentalitate care poate să existe la orice club, un club mare, aceea de a câştiga. E un mediu extraordinar în care se află el acum, are un antrenor cu o mentalitate care îi permite să ajungă cel mai bun din lume, a trăit toate astea şi cred eu că lucrurile astea îl vor face mai bun pe Ianis.

Ianis e în locul care trebuie, sper să crească în fiecare zi, să devină mai bun şi să ajungă mai mare ca mine. Eu sunt încrezător, muncim amândoi, dar nu e nici imposibil", a declarat Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

Reclamă

Rangers i-a plătit 3.7 milioane de euro lui Genk pentru mijlocaşul român. Ianis a înscris un gol în cele 7 apariţii din campionatul Scoţiei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”