Închide meniul

EXCLUSIV | Adrian Mititelu, încrezător că poate reveni pe Oblemenco. ”Întoarcerea noastră e ireversibilă”

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 14:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
EXCLUSIV | Adrian Mititelu, încrezător că poate reveni pe Oblemenco. ”Întoarcerea noastră e ireversibilă”

Mediafax Foto / Remus Badea via hepta

EXCLUSIV | Adrian Mititelu, încrezător că poate reveni pe Oblemenco. ”Întoarcerea noastră e ireversibilă”

Mititelu a vorbit despre situația stadioanelor din Ghencea și Oblemenco, care ar trebui folosite de toată lumea, fiind construite din bani publici. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu: ”100% vom juca pe Omblemenco”

”Este o situație în care se pot face comparații între cele două cazuri. Sunt bunuri publice, e normal să beneficiem toți, să fim egali și la plată și la pierderi, și la drepturi.

Eu zic că sunt șansele sunt mari și 100% vom juca, problema se pune când. Întoarcerea noastră pe Oblemeno e ireversibilă”, a declarat Mititelu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Totodată, Mititelu a vorbit și despre o posibilă revenire a Craiovei în Liga 1. ”E greu să spunem că vom domina noi Liga 1, sunt destule echipe puternice. Este în Ardeal CFR Cluj care a luat caimacul și practic de atâția ani domina fotbalul românesc. Mai e și Steaua București, FCSB, care are acum stadion nou și indeferent cine va juca acolo, sigur va fi o forță”, a mai spus Mititelu, pentru AntenaSport.

Adrian Mititelu, despre războiul pe marca Steaua

Adrian Mititelu îl susține pe Gigi Becali și crede că FCSB este continuatoarea Stelei.

Reclamă

”FC Steaua, eu cred că da, pentru că are continuitatea sportivă. A nu avea marca e una, dar a folosi FC Steaua eu zic că sunt îndreptățiți.

Pentru că au administrat atât de mult clubul Steaua, au continuat tradiția. A fost o eroare a instanței anularea dreptului echipei FCSB să folosească numele FC Steaua”, a concluzionat Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și