Închide meniul

EXCLUSIV | Adrian Mititelu, încrezător că poate reveni pe Oblemenco. ”Întoarcerea noastră e ireversibilă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 14:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

EXCLUSIV | Adrian Mititelu, încrezător că poate reveni pe Oblemenco. ”Întoarcerea noastră e ireversibilă”

Mediafax Foto / Remus Badea via hepta

EXCLUSIV | Adrian Mititelu, încrezător că poate reveni pe Oblemenco. ”Întoarcerea noastră e ireversibilă”

Mititelu a vorbit despre situația stadioanelor din Ghencea și Oblemenco, care ar trebui folosite de toată lumea, fiind construite din bani publici. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu: ”100% vom juca pe Omblemenco”

”Este o situație în care se pot face comparații între cele două cazuri. Sunt bunuri publice, e normal să beneficiem toți, să fim egali și la plată și la pierderi, și la drepturi.

Eu zic că sunt șansele sunt mari și 100% vom juca, problema se pune când. Întoarcerea noastră pe Oblemeno e ireversibilă”, a declarat Mititelu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Totodată, Mititelu a vorbit și despre o posibilă revenire a Craiovei în Liga 1. ”E greu să spunem că vom domina noi Liga 1, sunt destule echipe puternice. Este în Ardeal CFR Cluj care a luat caimacul și practic de atâția ani domina fotbalul românesc. Mai e și Steaua București, FCSB, care are acum stadion nou și indeferent cine va juca acolo, sigur va fi o forță”, a mai spus Mititelu, pentru AntenaSport.

Adrian Mititelu, despre războiul pe marca Steaua

Adrian Mititelu îl susține pe Gigi Becali și crede că FCSB este continuatoarea Stelei.

Reclamă

”FC Steaua, eu cred că da, pentru că are continuitatea sportivă. A nu avea marca e una, dar a folosi FC Steaua eu zic că sunt îndreptățiți.

Pentru că au administrat atât de mult clubul Steaua, au continuat tradiția. A fost o eroare a instanței anularea dreptului echipei FCSB să folosească numele FC Steaua”, a concluzionat Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mititelu e sigur că FC U Craiova va juca pe Ion Oblemenco
  • Echipa omului de afaceri din Olteni a promovat în Liga a 2-a
  • Mititelu îl susține pe Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și